B2B samenwerking


Beste partners, reisbureaus en reizen webportalen

To Islands Travel is een agentschap dat gespecialiseerd is in aankomst in Kroatië.
Wij bieden U de samenwerking op de verkoop van toeristische voorzieningen en regelingen die wij vertegenwoordigen.
We hebben duizenden appartementen, kamers en huizen te huur aan de Kroatische kust en eilanden, vele hotels, charter boten te huur en andere regelingen in Kroatië.
In onze Internet catalogus elk object heeft een presentatie met foto's, beschrijvingen, en prijzen, zodat potentiële bezoekers de aanbieding kunnen zien in detail voordat ze besluiten om bij ons te boeken.

Wat bieden wij?

VOOR REISBUREAUS:
Het koppelen van onze capaciteit met uw website met behulp van moderne technologie. (FRAME, IFRAME of XML-API)
Verkoop ons aanbod als uw eigen.
Aangezien de prijzen van accommodaties uw kantoor onderhoudt een overeengekomen bedrag van de correctiefee voor elke reservatie. De prijzen zijn dezelfde als de prijs dat wij direct overgekomen met gasten die wij al hebben door onze andere Internetportalen
Mogelijkheid om geld te verdienen zonder grote investeringen!
U bent vrij om te adverteren met de catalogus en om een presentatie te maken alsof het uw eigen product is.
Gedetailleerd werkprogramma wordt uiteengezet in het afschrift van de overeenkomst die wij ondertekenen met onze partners.
Als u geïnteresseerd bent in samenwerking, stuur ons dan een email of bel ons. Wij staan open voor eventuele vragen.
VOOR TOERISME INTERNET PORTALEN
We werkten een systeem voor B2B affiliatie uit, voor aantrekkelijke websites, die wij verkoopkanaal genoemd hebben.Verkoopkanaal is ontworpen voor sites waarvan de eigenaars gaan met advertenties in de toeristische sector, maar zijn niet zelf de reisbureaus, en hebben geen interesse om boekingen te maken met gasten, maar alleen om advertenties aan te bieden. Wij bieden om onze aanbod, te verbinden met uw website met de hulp van een FRAME, IFRAME of XML-API. Afhankelijk van het model dat u kiest, wij betalen U voor alle doorgegeven informatie of reserveringen dat zijn via uw website gemaakt. Gedetailleerd werkprogramma wordt uiteengezet in het afschrift van de overeenkomst dat wij ondertekenen met onze partners.Uw inkomsten kunt U controleren door inloggen op B2B.

met respect
Directeur
Ivica Sinovčić Bachelor in Economie

Contact:
Informatica en web marketing:
Ivica Sinovčić,
tel: 00385 (0)95 908 6075
e-mail: b2b@titravel.hr

Een ogenblik alstublieft!