Kroatië - accommodatie, type accommodatie in Kroatië - Toeristische gids

Kroatië - accommodatie, type accommodatie in Kroatië. Kies een vakantiebestemming en boek je accommodatie on-line Bekijk wat de steden, plaatsen, baaien en eilanden te bieden hebben met duizenden foto's!


Kroatië-accommodatie, type accommodatie in Kroatië
In Kroatië, kunt u overnachten in een hotel-of soortgelijke accomodatie (kleine familie hotels, motels, hostels), in de kampen, de accommodatie van particuliere verhuurders, het charter boten in jachthavens of andere havens.
Kroatië is bekend door een groot aanbod van prive appartementen, kamers en huizen te huur.Deze accommodatie kan worden gevonden in iedere stad of dorp, vooral aan de Kroatische kust. Prijzen in deze accommodatie zijn vrij lager dan in hotelaccommodatie. Prive appartementen, huizen en kamers kunnen worden ingedeeld met twee, drie en vier sterren, afhankelijk van het comfort die het biedt. Veel huizen zijn gelegen op het aantrekkelijke baaien aan de kust, en we wijzen een dergelijk aanbod en riep de accommodaties in de baai.
Kroatië heeft ongeveer 680 hotels, 23 hotels zijn met 5 sterren en de andere in de categorieën van 2 tot 4 sterren. Er zijn veel kleine, comfortabele familiehotels, waar u een aangename vakantie door kunt brengen. Campings in Kroatië heeft ongeveer 230 grote kampen en ongeveer 280 kleine familiebedrijven kampen met ongeveer 225 000 plaatsen in dit type accommodatie. De beste camping voorwaarden is in Istra. De Kroatische kust is ideaal voor watersporters, bijna elke plaats aan de kust is de haven, er zijn talrijke baaien en 50 jachthavens. Zie ons aanbod aan zeilboten en motorboten te huur: www.kroatien-segeln-yachtcharter.de

Een ogenblik alstublieft!